Bee Propolis Forever Living

Bee Propolis Forever Living

Adakah anda sedang mencari Bee Propolis Forever Living? Ia lebih dikenali sebagai antibiotik semulajadi kerana fungsinya melindungi tubuh badan dari jangkitan virus dan bakteria.  Permintaan terhadap propolis meningkat selari dengan musim serangan virus.

Apa yang membezakan propolis ini di pasaran ialah propolis keluaran Forever Living Products mengandungi propolis lebah, madu, perisa badam dan Royal Jelly.  Ia merupakan formula syarikat yang dipatenkan dengan menghimpunkan semua khasiat propolis ke dalam tablet kunyah yang mudah dihadam dan diserap.

KHASIAT BEE PROPOLIS FOREVER LIVING.

Secara umumnya propolis bertindak sebagai suplemen semula jadi yang bersifat melindungi tubuh badan kita. Ini kerana propolis diperbuat daripada bahan yang sama dihasilkan lebah untuk melindungi sarang mereka.

Bahan semula jadi ini juga didapati dapat membantu meningkatkan imuniti dan memerangi kesan daripada radikal bebas. Jika ada jangkitan pada telinga atau sakit gigi, ia boleh dijadikan sebagai ikhtiar tahan sakit.

KELEBIHAN LADANG MILIK SENDIIRI

Menariknya produk hasilan lebah ini dituai dari ladang lebah milik syarikat syarikat yang sama, tanpa penglibatan orang tengah. Ada empat jenis produk hasilan lebah yang  dituai dari ladang yang terletak di Gurun Sonoran, Arizona, USA termasuklah Bee Propolis Forever Living ini.

Sebelum ini Kak Mar ada kongsi tentang Madu Asli Forever Living, KLIK DI SINI

Antara kelebihan menuai hasil milik ladang sendiri ialah jaminan kualiti, mengurangkan kos pengeluaran, pengurusan dan pemasaran.

Setiap item yang dikeluarkan mempunyai pensijilan dan pengiktirafan di peringkat antarabangsa. Ini bermakna bahawa pengguna boleh mengamalkannya dengan selamat.   

CARA MAKAN BEE PROPOLIS FOREVER LIVING

Bee Propolis boleh diambil mengikut keperluan individu. Tablet dikunyah pada waktu pagi dan boleh diminum bersama aloe vera gel. Ini adalah kombinasi dua item yang sempurna untuk menyokong pertahanan semula jadi badan kita. 

Tapi bagaimana jika anak anda kurang gemar dengan rasa Bee Propolis? Mudah sahaja – cuma perlu hancurkan tablet Bee Propolis dan suapkan dengan madu asli. InsyaAllah anak-anak pasti menyukainya!

DAPATKAN KONSULTANSI BEE PROPOLIS SECARA PERCUMA

Kak Mar menyediakan konsultansi produk secara PERCUMA. Jika ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan Bee Propolis ini atau mana-mana produk Forever Living yang lain, boleh terus hubungi Kak Mar, KLIK DI SINI

InsyaALLAH Kak Mar share bagaimana cara untuk dapatkan hasil terbaik dengan kombinasi set trio ( 3 item ) yang termasuk Bee Pollen dan Royal Jelly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *